понедельник, 12 февраля 2018 г.

Активна педагогічна практика. День 11

Розпочався екватор!
Третій тиждень нашої активної педагогічної практики розпочався дуже яскраво. Ми побували на відкритому уроці нашої колеги Калашник Катерини Сергіївни, на якому була представлена узагальнення та систематизація знань з теми дроби. 
Урок розпочався з перевірки готовності до уроку та домашнього завдання.
На актуалізацію опорних знань був проведений математичний диктант. варто відзначити, що й він був проведений не так як завжди. До дошки були викликані два активні учні, які не злякались вийти до дошки та на оцінку перевірити свої знання.



Всі інші учні працювали на місцях та не бачили відповідей, що пишуться на дошці, отже й діти, що працювали на місцях могли перевірити свої знання.
Перевірка показала добрі результати. Помилки були допущені незначні, через неуважність. Діти з гарними оцінками та добрим настроєм продовжили готуватись до контрольної роботи.
Упродовж уроку було розглянуто велика кількість прикладів, ледь вистачило прикладів шкільного підручника з даної теми до кінця уроку. Діти отримали домашнє завдання та були промотивовані на гарне написання контрольної роботи, що чекала їх на наступному уроці. Хай їм щастить!
Також цього дня мали змогу побувати на уроці математики 8-го класу. На уроці учні розглядали новий для себе матеріла. Але у них не виникали великих труднощів, оскільки їм все гарно пояснював та допомогав їх вчитель.

І вже зовсім скоро учні самі мали змогу вирішувати легко нові завдання, що вдавалось дуже добре.



Вважаю, що ціль обох описаних уроків була досягнута у повному обсязі. День пройшов на гарній та позитивній хвилі.

Комментариев нет:

Отправить комментарий